برگزاری کنفرانس علمی تغذیه بیماران دیالیزی
برگزاری کنفرانس علمی تغذیه بیماران دیالیزی
برگزاری کنفرانس علمی تغذیه بیماران دیالیزی
برگزاری کنفرانس علمی تغذیه بیماران دیالیزی
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کودکان زهرا مردانی آذری تبریز، با توجه به دلیل اﻫﻤﯿﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ در ارﺗﻘـﺎی ﺳـﻼﻣﺖ و ﮐﯿﻔﯿـﺖ زﻧـﺪﮔﯽ ﺑﯿﻤـﺎران دیالیزی، کنفرانس علمی یکروزه «تغذیه بیماران دیالیزی » با امتیاز بازآموزی ، ۲۱ فروردین ماه سال جاری با حضور پرستاران دیالیز مراکز آموزشی درمانی استان، در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کودکان زهرا مردانی آذری برگزار گردید.
دکتر بهبهانی فوق تخصص نفرولوژی کودکان و دبیر علمی برنامه، هدف از برگزاری این کنفرانس را ارتقاء آگاهی پرستاران دیالیز از رژیم غذایی مطلوب و سالم در بیماران دیالیزی، آموزش کافی و صحیح به بیماران و در نتیجه کاهش عوارض ناشی از عدم رعایت رژیم غذایی مانند افزایش پتاسیم و بیش بار مایعات در بیماران دیالیزی و کاهش دوره های بستری در بیمارستان عنوان کرد.
متخصصین تغذیه بالینی خانم دکتر بهروز و خانم دکتر رضازاده، از دیگر مدرسین دوره، درباره شناخت گروه ها و واحدهای غذایی مربوط به بیماران دیالیزی شامل گروه میوه و سبزیجات ، پروتئین ها و کربوهیدرات ، محدویت مصرف میوه ها و سبزیجات پرپتاسیم و منابع غذایی با فسفر بالا و همچنین راهکار هایی جهت کاهش آب و مایعات مصرفی ، صحبت کردند. در پایان به سوا لات شرکتکنندگان پاسخ داده شد.


به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کودکان زهرا مردانی آذری تبریز، با توجه به دلیل اﻫﻤﯿﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ در ارﺗﻘـﺎی ﺳـﻼﻣﺖ و ﮐﯿﻔﯿـﺖ زﻧـﺪﮔﯽ ﺑﯿﻤـﺎران دیالیزی، کنفرانس علمی یکروزه «تغذیه بیماران دیالیزی » با امتیاز بازآموزی ، ۲۱ فروردین ماه سال جاری با حضور پرستاران دیالیز مراکز آموزشی درمانی استان، در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کودکان زهرا مردانی آذری برگزار گردید.
دکتر بهبهانی فوق تخصص نفرولوژی کودکان و دبیر علمی برنامه، هدف از برگزاری این کنفرانس را ارتقاء آگاهی پرستاران دیالیز از رژیم غذایی مطلوب و سالم در بیماران دیالیزی، آموزش کافی و صحیح به بیماران و در نتیجه کاهش عوارض ناشی از عدم رعایت رژیم غذایی مانند افزایش پتاسیم و بیش بار مایعات در بیماران دیالیزی و کاهش دوره های بستری در بیمارستان عنوان کرد.
متخصصین تغذیه بالینی خانم دکتر بهروز و خانم دکتر رضازاده، از دیگر مدرسین دوره، درباره شناخت گروه ها و واحدهای غذایی مربوط به بیماران دیالیزی شامل گروه میوه و سبزیجات ، پروتئین ها و کربوهیدرات ، محدویت مصرف میوه ها و سبزیجات پرپتاسیم و منابع غذایی با فسفر بالا و همچنین راهکار هایی جهت کاهش آب و مایعات مصرفی ، صحبت کردند. در پایان به سوا لات شرکتکنندگان پاسخ داده شد.